Handla ”smart”

VARFÖR SKA NI KÖPA FÖRLOVNINGS- OCH VIGSELRINGAR PÅ LYCKORINGEN

På sista tiden kan man läsa på internet att man inte ska gå till väletablerade butiker i Stockholm City för att de har så ”höga” priser utan man ska handla ”smart”, d v s köpa lösa diamanter via nätet eller auktion för att sedan  gå till en guldsmed och låta han/hon tillverka ringen och på så sätt ”spara” massor med pengar och samtidigt lämna in sitt gamla guld till omarbete.

I teorin låter det övertyggande men i praktiken kan man förlora i stället för att tjäna.

  1. En duktig gemmolog skulle aldrig våga köpa en diamant utan att ha tittat på den även när man ser stenen i förpackningen. Det kan finnas andra dolda detaljer som kan orsaka att en sten ser sämre ut i verkligheten än i certifikatet och det först upptäckts när stenen sitter färdig i ringen (färgen, ”mjölkighet” osv).

Ofta kan man kanske inte garantera att stenen är konfliktfri (certifikatet garanterar kvalite inte ursprung). Vi på Lyckoringen garanterar att alla våra briljanter är konfliktfria samtidigt som vi väljer ut stenar extremt noga så att vi får ett bra resultat.

  1. När man ska beställa en ring är det svårt att få rätt känsla om man inte har provat den och det finns många guldsmeder som inte har den möjlighet att visa ringar i verkligheten utan ni får titta på bild eller 3D bild (CAD). Vad händer då om det inte blir som man har tänkt sig?

Lyckoringen jobbar endast med högklassiga europeiska leverantörer och riktigt duktiga guldsmeder. Här kan du prova och känna på ringar med stenar i guld och i platina för vi använder aldrig attrapper. Är kunden inte riktigt nöjd med resultatet så åtgärdar vi det.

  1. Service/intyg. Värderingsintyg lämnas på våra produkter med alla uppgifter. Vi hjälper till med eftervärdering om kunden råkar ut för förlust/stöld/inbrott och ska återanskaffa smycket via sin hemförsäkring.

Det kan vara väldigt svårt att försäkra ett smycke om man har köpt in egen sten på nätet och inte har rätt värdering på den. Ni kan alltid komma till oss med era ringar för översyn/puts/rodd/storleksändring/lagning och omarbete. Självklart kan ni också använda erat gammla guld som delbetalning.

Vi jobbar långsiktigt och  finns alltid här för att hjälpa våra kunder.

Vi hoppas att detta övertyger er att det är det är lönsamt att beställa era ringar hos oss.

Lämna ett svar